Мер Києва звернувся до жителів столиці і закликав не виходити з дому та укриттів.

Кличко заявив, що київське метро перейшло в режим укриття. Потяги ходити не будуть.

"Друзі! Кияни! Заради безпеки максимально все залишайтеся вдома або в укриттях! Не виходьте і не їдьте в місто. Крім працюючих на підприємствах критичної інфраструктури. Будинки залишайте тільки щоб, перейти в укриття.
Ми захищаємо наше місто!"

ДРГ противника постійно намагаються влаштувати висадки на Лівий берег Києва. Українські військові тримають під контролем всі мости, які об'єднують два береги і можуть відкривати вогонь на ураження. Тому всіх киян просять не робити спроб перетину мостів і залишаться вдома, а виходити тільки для передислокації в сховище.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що учасник "Холостячки" Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко відзвітував про складну ніч Києва. Він повідомив, що зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи. Були сутички, перестрілки. Поранено на 6 ранку близько 35 людей. "Прошу всіх зберігати витримку. Найбезпечніше-залишайтеся в укриттях. Ворог буде атакувати з повітря. У житловий будинок на вул. Лобановського, 60 потрапила ракета. Аварійно-рятувальні служби зараз йдуть туди."