Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба за останні кілька годин звернувся до громадян і світу з дуже важливою інформацією.

Деяким європейським лідерам, які все ще вагаються: щороку на пам'ятних заходах ви говорите: "Ніколи більше". Настав час довести це. Росія веде жахливу агресивну війну в Європі. Ось вам і тест" більше ніколи": вимкніть Росії від SWIFT і викиньте її звідусіль.

Подзвонив японському FM Йошімасі Хаяші. Вдячний Японії за введення нових санкцій проти Росії та фінансову підтримку України. Заборона Росії на SWIFT актуальна - і це також послужить інтересам Японії. Ми також обговорили шляхи посилення оборони України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогоднішні напади Росії на дитячий сад і притулок - це військові злочини і порушення Римського статуту. Спільно з Генеральною прокуратурою ми збираємо ці та інші факти, які відразу направимо в Гаагу. Відповідальність неминуча.

Нагадаємо, тимчасові ліміти зняті, а банкомати підкріплюють готівкою: банківська система мобілізувалася на 200%

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Задворний з "Холостячки" вирішив перейти на українську мову, щоб підняти патріотичний дух: "Сподіваюся на підтримку"

Знай.ua писав, Alyona Alyona вирішила достукатися до НАТО власними силами і закликала допомогти Україні: "Закрити небо"