Міністерство внутрішніх справ України поділилося важливою інформацією про те, скільки грошей вдалося зібрати для потреб наших Збройних Сил.
Повідомляється, що лише за одну добу надійшло майже 300 млн гривень (в еквіваленті) на спецрахунок Національного банку, відкритий для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.
Кошти на нього надходили як від бізнесу та громадян України, так і від міжнародної спільноти (зокрема з країн ЄС, США, Канади, Британії тощо).

"Ми вдячні кожному, хто знайшов можливість підтримати українську армію. Цінуємо вашу підтримку, вона дуже важлива в цей час. І разом віримо в Збройні Сили України", – сказав голова Національного банку Кирило Шевченко.

Національний банк звертається до банків з проханням не стягувати з клієнтів комісію за зарахування коштів на спецрахунок, адже кошти спрямовуються на допомогу Збройним Силам України.
Нагадаємо, що Національний банк відкрив спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів на потреби армії у зв'язку з введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ і небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

Нагадаємо, Alyona Alyona вирішила достукатися до НАТО власними силами і закликала допомогти Україні: "Закрити небо"

Як повідомляв "Знай.ua", Київ вступив у фазу оборони: Віталій Кличко закликав приєднатися до ЗСУ всіх, хто може тримати зброю

Знай.ua писав, українці масово беруться за зброю і записуються в ТрО, щоб прогнати російських військових: "Наш народ не перемогти"

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще