Під Гостомелем тривають жорсткі бої. Українські захисники тримаються і успішно відбивають атаки російських військових. Так, telegram-канал Pravda Gerashchenko повідомляє, що ЗСУ знищили колону російської техніки.

Українські військові продовжують стримувати ворога і дають гідну відсіч. Під Гостомелем ситуація одна з найбільш напружених, але ЗСУ чітко виконують свої завдання і не дають ворогові жодного шансу прорвати оборону.

Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube
Боєць ВСУ. Фото: скріншот youtube

Так, в мережі з'явилася інформація, що ЗСУ знищила колону російських танків під Гостомелем. На відео видно, що навколо все димить після жорстких боїв.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Бригада швидкого реагування Національної гвардії повідомляла, що Гостомель дав бій противнику. Українські захисники завдали артилерійського удару по аеропорту, на якому висадився ворожий десант.

Раніше Знай писав, Головнокомандувач ЗСУ повідомив про прорив на чернігівському напрямку: захоплена ворожа техніка та документи.

Також ми писали, повітряний удар в районі Кропивницького та в Запорізькій області - сили ЗСУ потужно протистоять російським військам. У штабі ЗСУ відзвітували про те, що відбувалося в Україні вночі. Загинули прикордонники.

Нагадаємо, ЗСУ підбили новітній російський вертоліт Ка-52 Алігатор - перші кадри з місця події. Опубліковані кадри російського вертольота, який був збитий ЗСУ. Перші подробиці