Українським військовослужбовцям продовжують здаватися в полон російські військові. Так, на сторінці Головнокомандувача ЗС України в facebook повідомили, що в полон потрапили ще двоє військових РФ.

Протягом 24 лютого неодноразово заявлялося про полонених військових РФ. Деякі були захоплені в полон, інші склали зброю добровільно. У ЗСУ заявили, що в полон потрапили ще двоє військових РФ - капітан гвардії Міхоєв і єфрейтор Косаткін.

Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook
Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook

"Загарбники здаються в полон. Капітан гвардії Міхоєв і єфрейтор Касаткін, 11 окрема гвардійська десантно-штурмова бригада, Улан-Уде", - йдеться в повідомленні.

"Залучалися на навчаннях у Криму. Відпрацьовували відтягування поранених і всякі такі моменти по першій команді, яку нам доводили. По ній і працювали", - сказав один з полонених.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook
Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook

За словами російських військових завантаження десанту відбувалося просто в полі в Криму. Також вони зазначили, що нібито не знали про війну і просто продовжували навчання. Під час допиту російські військові заявили, що не знали куди летіли.

Раніше Знай писав, глава Міноборони Олексій Резніков попередив українців, що готується "нова хвиля": всі повинні знати.

Також ми писали, армія РФ залишає на українських дорогах "небезпечні" позначки: як вони виглядають і чому їх треба зафарбовувати.

Нагадаємо, воїни ЗСУ продовжують героїчно захищати Україну на Донбасі: захоплюють танки і нікому не дають шансу. У штабі ООС повідомили про стан на фронтових зонах.