Поліції "запропонували консультацію" після того, як було виявлено закривавленого чоловіка в своєму будинку недалеко від Сіднея в Австралії — він став другим чоловіком, який навмисно видалив свій статевий орган менш ніж за місяць.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Служби екстреної допомоги були терміново відправлені в будинок у Вуллонгонзі, недалеко від Сіднея в Австралії, в середу вдень після отримання повідомлення про те, що чоловік навмисно відрізав собі орган.

Коли прибули співробітники поліції Нового Південного Уельсу, вони виявили 25-річного чоловіка з рясною кровотечею з паху.

Повідомляється, що чоловік сказав їм, що він ампутував свій статевий орган за допомогою мультиінструменту, перш ніж покласти відрізаний «причиндал» в ящик столу і покликати на допомогу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Копи
Копи

Офіцери терміново доставили пораненого чоловіка і відірвану частину тіла в лікарню Вуллонгонга, де він був негайно прооперований і, як відомо, знаходиться в критичному стані.

Офіцерам, які першими прибули на місце події, як вважають, була запропонована консультація, щоб допомогти їм впоратися з побаченим.

Подібний випадок обговорювався в статті, опублікованій раніше в цьому місяці в Journal of Medical Case Reports докторами з Університету Чіангмая в Таїланді.

Він також повідомив лікарям, що кінчик статевого органу став виглядати «спотвореним».

Сподіваючись зняти хворобливу пухлину, він вирішив "кілька разів обрізати шкіру органу" ножицями.

Лікарня
Лікарня

Оскільки ця операція не змогла зупинити біль, він повністю відрізав його, залишивши куксу довжиною в дюйм.

Через дві години після ампутації чоловіка доставили в лікарню з сильною кровотечею. Хірурги працювали, щоб закрити рану і сформувати клапоть шкіри, який дозволив йому майже нормально мочитися.

Психіатрична експертиза встановила, що чоловік, який тепер назавжди позбавлений органу, переніс психотичний епізод, пов'язаний з надмірним вживанням канабісу.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ збили новий російський вертоліт.