Стало відомо про те, що в Україні більшість потягiв курсує за графіком. Ситуація на вокзалах спокійна, і пасажири поїдуть по своїх рейсах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Укрзалізниці в соціальній мережі Facebook.

УЗ готова евакуювати жителів міст поруч з лінією розмежування. З Донецької області вже вивезли понад три тисячі громадян.

Луганська область. Зі Сватового, Рубіжного та Лисичанська вдень відправлять дві евакуаційні потяги. З Краматорська і Маріуполя також по два склади, і один з Костянтинівки.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Один евакуаційний рейс відправлять з Одеси. Були вжиті заходи безпеки, тому час відправлення і місце призначення розкриватися не будуть.

"Укрзалізниця призначає додатковий рейс №713 з Києва до Вінниці о 14:25. Квитки у продажу з 12: 30. Тим часом з міркувань безпеки сьогодні не зможуть бути відправлені з кінцевих станцій поїзд №113/114/141/142 з Бахмута до Львова та №732 Запоріжжя — Київ" - продовжують повідомляти в компанії.

Нагадаємо, що російські військові атакували Україну вранці четверга, 24 лютого. Більшість областей були обстріляні ракетами. Президент України Володимир Зеленський відразу ж ввів після цього в країні воєнний стан, і попросив світову спільноту засудити такі дії Володимира Путіна.

Нагадаємо, що Укрзалізниця не обдурить: 5 прав пасажира поїзда, якими ніхто не користується, інструкція від юриста Моргуна

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" розкрила правду, що буде з поїздами на Донбас

Також, "Укрзалізниця" запускає електрички з низькою підлогою, місцями для велосипедів і сенсорами.