У ДСНС розповіли, що робити у випадку, якщо ви почули сигнал тривоги. Як діяти під час російських обстрілів. Відповідне повідомлення опублікувала прес-служба.

Як повідомляється, ДСНС записало короткий ролик, в якому повідомляє, що у разі включення сирен тривоги, і їх роботи кілька хвилин поспіль, необхідно включити телевізор або радіо і там ви отримаєте інструкції до подальших дій.

"Знання, які допоможуть опанувати емоції", - підписали відеоролик рятувальники.

Українцям варто зібрати "тривожні валізи" на випадок термінової евакуації, слідкувати за інформацією про події, подбати про тих, хто не може зробити це самотужки. Важливо зберігати спокій і не поширювати фейкові дані в умовах війни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський оголосив запровадження воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.

Також "Знай.ua" писав, що російський парашутист ледь не вбився, зачепившись за ліхтар і гримнувшись об бетонну стіну.