Стали відомі нові подробиці про російське вторгнення. Українські військові продовжують давати відсіч, зокрема в місті Щастя.

Новий пост був опублікований на сторінці Сухопутних військ Збройних сил України в соціальній мережі Facebook.

Там зазначається, що в районі міста Щастя, що знаходиться в Луганській області, було знищено два танки, а також кілька вантажівок Російської Федерації.

Обстріли в місті Щастя проходять вже останні кілька днів, і місцеві жителі були вкрай шоковані тим, що відбувається.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Також, Бойовики обстріляли Луганську ТЕС, і понад 46 тисяч людей залишилися без електрики і світла.

У четвер, 24 лютого почалося масштабне вторгнення Російської Федерації з усіх боків. У всіх великих містах були здійснені ракетні обстріли. Також, в зоні ООС були збитий російський СУ, і противник продовжує нести втрати. Поки що тримаємося.

Президент України Володимир Зеленський встиг зробити термінову заяву про те, що відбувається. З сьогоднішнього дня в Україні ввели воєнний стан, а жителів попросили зберігати спокій, а також по можливості залишитися вдома.

"Шановні громадяни України, сьогодні рано вранці президент Путін оголосив проведення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія завдала ударів по нашій військовій інфраструктурі і прикордонникам", - сказав Зеленський.

Ворог може раптово напасти в будь-який момент, і потрібно бути готовим до будь-якого результату.

Нагадаємо, що атака російських військ: мер Харкова терміново звернувся до городян

Раніше повідомлялося, що МВС заявило, що загарбники захопили населені пункти Мілове і Городище

Також, Зеленський оголосив введення воєнного стану, світ згуртувався в підтримці України