У Генеральному штабі ЗСУ передали останні новини від ЗСУ на ранок четверга, 24 лютого.

Новий пост був опублікований на сторінці генерального штабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

Збройні Сили Російської Федерації почали свої інтенсивні дії приблизно о 5 ранку. Продовжилися обстріли підрозділів на Донбасі, а також нанесені ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбабкіному, Чугуєві, Краматорську і так далі. Постраждали також військові об'єкти Збройних сил.

"Повітряні Сили Збройних Сил України відбивають повітряний напад загарбника. Сили оборони країни знаходяться в повній бойовій готовності, зайняли і утримують оборонні позиції. Ситуація контролюється. Інформація про десантування російських військ в Одесі не відповідає дійсності" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський у зв'язку з вторгненням Російської Федерації оголосив воєнний стан у всій країні.

Почалися обстріли в четвер, 24 лютого.