Неправильний наказ поклав початок серії подій, які навіть шокували поліцію, оскільки одному офіцеру вдалося уникнути кульового поранення, нанесеного чотирирічним хлопчиком за вказівкою його затриманого батька.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік нібито сказав своїй чотирирічній дитині стріляти в поліцію, коли його утримували за те, що він втратив сина в Mcdonald's.

27-річного Саадата Шаміля Джонсона утримували в ресторані швидкого харчування Мідвейл, штат Юта, коли, за словами поліції, він прокричав наказ своїй дитині, який, як повідомляється, підкорився.

На щастя, офіцеру, в якого нібито стріляли, вдалося відхилити зброю, коли вона вистрілила, і сховатися, отримавши лише опіки на руці. Куля застрягла в сусідньому навісі.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Сліди від кулі
Сліди від кулі

Хлопчик і його трирічна сестра, які також перебували в машині, зараз перебувають під вартою штату після дикого інциденту, який шокував навіть поліцію.

"Я пропрацював у правоохоронних органах 27 років і ніколи не бачив нічого подібного. Те, що чотирирічна дитина навіть знає, як використовувати вогнепальну зброю, направляти її на офіцера і натискати на курок, неймовірно тривожно", — сказала сержант Мелоді Катлер.

Катлер сказала,що "не могла вкласти в голові" дивний інцидент, який почався через неправильний наказ. Співробітники Mcdonald's викликали поліцію.

"На даний момент у нас більше нічого немає, - сказав Катлер. "Наше розслідування триває".

Затримання
Затримання

"Навіть думка про те, що їм доведеться застосувати смертельну силу до дитини, викликає тривогу. Для когось навіть поставити свою дитину в такий стан так тривожно. Я навіть не можу укласти це в голові, як це взагалі відбувається", — додав Катлер.

Шериф округу Солт-Лейк-Сіті Розі Рівера заявила, що цей інцидент показує, «наскільки вийшла з-під контролю кампанія проти поліції».

Нагадаємо, що у мережі показали масову весільну бійку на проїжджій частині.