Путін визнав "Л/ДНР" в повних межах областей і захотів від України відмови від НАТО: "Більше не існує"

Путін зазначив, що готовий впустити в хід російські збройні сили на Донбасі після слів про те, що Україна нібито оголосила про свої ядерні амбіції. Він вимагає, щоб Зеленський добровільно відмовився від НАТО. Президент РФ заявив, що західним країнам потрібно поважати рішення Криму приєднатися до РФ, адже це ніби як було погоджено, без примусу.

"Я не сказав, що війська в Донбас підуть після нашої зустрічі тут. Передбачати конкретні можливі дії неможливо, це залежить від ситуації", - Путін про те, як далеко готові зайти російські війська.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Путіну дозволили ввести війська в Україну, де зараз "Л/ДНР": "В рамках дружби"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Президент Росії Володимир Путін вніс до Ради Федерації звернення щодо використання російської армії за межами країни.

"На підставі пункту "г" частини 1 статті 102 Конституції Російської Федерації, і згідно з Договором про дружбу, співпрацю і взаємну допомогу між Російською Федерацією і Луганській народною республікою, вношу пропозицію про прийняття постанови Ради Федерації Федеральних зборів Російської Федерації про погодження використання Збройних Сил Російської Федерації за межами території Російської Федерації на основі загальновизнаних принципів і норм міжнародного права".

Путін, скріншот: Youtube
Путін, скріншот: Youtube

Знайшли спільну мову: Kalush Orchestra представлять Україну на Євробаченні-2022

Стало відомо про те, що група Kalush Orchestra все ж представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022. Вони замінять Аліну Паш, яка після перемоги на національному відборі була дискваліфікована. Про це повідомив мовник "Суспільне". Незважаючи на чутки про відмову, представникам все ж вдалося домовитися, і підписати офіційний контракт.

Рішення було прийнято у вівторок, 22 лютого під час засідання Організаційного комітету Національного відбору на участь у Євробаченні-2022, яке пройде в італійському Турині вже в травні.

Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official
Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official

СБУ перехопили переговори окупантів, які підтвердили обстріли себе ж: "Полк Кадирова прийшов"

СБУ оприлюднила записи телефонних дзвінків, які вона встигла перехопити для того, щоб розкрити правду про жорстокий обман російських окупантів, що довгий час звинувачували українських бійців в обстрілі населених пунктів Донбасу, Луганської ТЕС і навіть освітніх установ, де перебували діти.

Жителі ОРДЛО і бойовики без сорому розповідали про свої "подвиги", всіляко ображали українську армію і підтверджували факти, про які багато хто вже здогадувався. Також стало відомо про полк глави Чеченської Республіки Кадирова, який нібито прибув на митницю між РФ і Україною. Повідомляється, що там колона військової техніки, довжиною 3,5 кілометра.

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

Маша Єфросиніна хлестко висловилася з приводу виступу Путіна про Україну: "Самий кінчений урок з історії"

Маша Єфросиніна поділилася своїми враженнями від прослуховування промови президента країни-агресора Росії Володимира Путіна з приводу визнання незалежності "Л/ДНР". Серед іншого Путін заявив, що держави Україна ніколи не існувало, а створив його лідер більшовиків Володимир Ленін.

"Коли прослухала самий кінчений урок з історії... хто-небудь, поновіть вчителю календар і глобус!", - обурилася ведуча.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео