Добрий голова притулку для тварин в Каліфорнії заплатив за те, щоб відвезти Ебі в Теннессі після того, як її знайшли через сім років після того, як вона пропала.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Моггі, зникла сім років тому, була знайдена і возз'єдналася зі своїми люблячими господарями завдяки добросердечному державному чиновнику, який заплатив зі своєї кишені, щоб перевезти кішечку через пів-США.

Ебі усиновили в 2015 році Джо і Леанна Дрнек, коли вони жили в Каліфорнії. Але до того часу, коли пара переїхала через всю країну в Ноксвілл, штат Теннессі, улюблена тварина пропала.

"Ми дуже сподівалися і молилися, щоб вона знайшла хороший будинок, і в глибині душі ми подумали, що вона, мабуть, знайшла хороший будинок. Я думаю, що це те, що люди роблять, щоб якось впоратися з цим", - сказав Джо.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Сім'я
Сім'я

Але нещодавно Дрнекам зателефонували з громадського притулку для тварин в Джурупа-Веллі, штат Каліфорнія, і повідомили їм, що восьмирічна Ебі була знайдена недалеко від того місця, де вони бачили її в останній раз.

Начальник служби захисту тварин округу Ріверсайд Джон Уелш сказав, що Ебі кинули в притулок як бездомну, і сканування її мікрочіпа привело їх до Drnecs.

Примітно, що тоді сам Джон взяв Ебі більш ніж на 2000 миль у Ноксвілл, зупиняючись на шляху у Фініксі та Нешвіллі, сплачуючи себе, тому що гроші платників податків не можна використовувати на особистих домашніх тварин.

Він сказав: "Нам подобається повертати тварин їх законним власникам, навіть якщо вони, як правило, знаходяться в іншій половині країни або більш ніж в половині країни, так що це просто весело".

Кішка
Кішка

На жаль, це возз'єднання виявилося скоріше винятком, ніж правилом, оскільки Джон сказав, що менше двох конфіскованих кішок з кожних 100 возз'єднуються зі своїми власниками.

Джо сказав: "Коли ви бачите так багато поганого в новинах і в світі, ви бачите щось на зразок цього; це нагадує вам про доброту в людстві і просто про те, що в світі ще так багато добра".

Нагадаємо, що у мережі розповіли про котячі страхи.