Сьогодні, 22 лютого 2022 року - унікальна дзеркальна дата, це «День шести двійок». Цікаво, що комбінація цифр 22.02.2022 є паліндромом, тобто однаково читається з обох боків. Про це пише видання «НВ».

Такі збіги досить рідкісні. У цьому тисячолітті таких дат буде лише шість десятків, одна з них - сьогодні. На думку нумерологів, ця дата може суттєво вплинути на долі людей і відобразитися на світових подіях.

Ті, хто прагне змінити своє життя, можуть спробувати вплинути на долю за допомогою певних ритуалів та загадування бажань. Очікується, що це матиме позитивний вплив на майбутнє.

Дзеркальна дата, збраження ілюстративне
Дзеркальна дата, збраження ілюстративне

Що означає дзеркальна дата:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нумерологи впевнені, що дзеркальна дата 22.02.22 має чарівні, таємничі властивості. Цьому сприяє не лише збіг цифр, але й той факт, що це друга місячна доба та вівторок, тобто другий день тижня.

У нумерології двійка є символом гармонії, кохання, дружби, дипломатії. Цього дня вдасться налагодити стосунки, відновити давні забуті зв'язки та провести час із рідними. Часом двійка є символом вибору, цілей та завдань. Від Всесвіту вимагайте допомоги у здійсненні ваших планів.

Як привернути удачу 22.02.2022:

  • Встати треба якомога раніше, скласти плани на майбутнє, попросити благословення у вищих сил.
  • Визначте, що для вас у пріоритеті зараз, на що ви готові витратити свою енергію.
  • Займіться спортом, розважтеся, розслабтеся.
  • Спробуйте залагодити старі образи і конфлікти.

Образа, фото з відкритих джерел
Образа, фото з відкритих джерел

Ритуали у дзеркальну дату 22.02.22:

На позбавлення образ.

Треба записати на папірці всі страхи, тривоги, потаємні образи. Вкиньте папірець у миску і спаліть зі словами «Свою образу відпускаю, двері в новий світ відчиняю, я вірити обіцяю». Попіл висипте на землю, і з вірою в краще чекайте на диво в своєму житті.

Ритуал на отримання достатку:

Весь день пийте лише чисту воду і їжте потроху, щоб зберегти розум вільним. Уявіть, що ваша енергія рухається в майбутнє, і її стає все більше. Промовляємо: «Я закликаю добру енергію достатку. Я вірю в те, що відтепер я сильний і чистий. Я спадкоємець (спадкоємиця) божественного достатку. Дякую мати-Землі за щедрі дари. Дякую Небесному Батькові за достаток. Я трансформую свою свідомість. Відтепер я залучаю лише щастя, здоров'я, багатство та любов! Я з вдячністю приймаю щедрі дари Всесвіту!». Все має здійснитися.

Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images
Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images

Раніше повідомляли, обряди в День святого Валентина 14 лютого: як привернути кохання у своє життя і знайти другу половинку.

Як повідомляв Знай.ua, весілля, премія і хвороби: як дізнатися майбутнє по голубам на своєму підвіконні - народні прикмети.

Знай.ua писав, найсильніша молитва про збереження сім'ї, щоб бути зі своєю другою половинкою все життя.