Чоловік здивував себе і дружину, вигравши мільйонний джекпот на скретч-карті і піднісши дружині в якості продуманого і романтичного подарунка на День святого Валентина.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який купив лотерейний квиток вартістю 7,3 мільйона фунтів стерлінгів (10 мільйонів доларів), поділився своїм виграшем з дружиною в якості подарунка на День святого Валентина.

Самовідданий чоловік подарував гроші своїй дружині замість того, щоб привласнити готівку для себе після того, як здер свій квиток і показав виграш.

Спочатку жінка подумала, що це якийсь жарт, після того як чоловік подзвонив їй, щоб повідомити новину, грайливо звинувативши його у брехні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Але це був не жарт, і пара заробила мільйони після щасливого квитка.

Лотерея, скріншот: YouTube
Лотерея, скріншот: YouTube

Марія Чикаго, домогосподарка з міста Хеймаркет в окрузі Прінс-Вільям, штат Вірджинія, США, отримала приз згідно лотереї штату Вірджинія.

Група лотереї повідомила, що дівчатка, вік яких не повідомляється, виграли четвертий і останній головний приз гри Extreme Millions Scratcher Game.

Повідомляється, що вона сказала чиновникам лотереї, які перевіряли її квиток: "Я думала, що він жартує!"

У лотереї штату Вірджинія повідомили: "Все це сталося за кілька днів до Дня святого Валентина, коли її чоловік купив квиток в магазині In & Out Mart, розташованому за адресою 9103 Mathis Avenue в Манассасе. Він подряпав квиток і зрозумів, що це виграш. Саме тоді він подзвонив своїй дружині".

Повідомляється, що приголомшена домогосподарка отримала виграшний квиток на День святого Валентина від свого чоловіка, і хоча спочатку вона не повірила удачі свого чоловіка, вона була вражена, коли отримала квиток.

Щаслива дружина
Щаслива дружина

Їй було запропоновано вибір між отриманням повних десяти мільйонів доларів США (7,34 мільйона фунтів стерлінгів) протягом 30 років або "одноразовим варіантом готівки" у розмірі 6 570 302 доларів США (4,82 мільйона фунтів стерлінгів) до вирахування податків.

Повідомляється, що вона вибрала готівковий варіант.

Лотерейна компанія додала: "Магазин отримує бонус у розмірі 50 000 доларів США від лотереї Вірджинії за продаж виграшного квитка".

Нагадаємо, що чоловік виграв у лотерею 60 мільйонів доларів, але не пішов з роботи.