В Австралії, в столиці штату Квінсленд Брісбен, з'явився новий мультимільйонер, який виграв весь джекпот Powerball в розмірі 60 мільйонів доларів на цьому тижні.

Він єдиний переможець у розіграші № 1338, у віці близько 30 років. Про це повідомляє видання 7news. Коли з ним зв'язалися посадові особи лотереї, чоловік заявив, що це чертовски нереально через емоції. І навіть думав, що його хтось розігрує і в системі стався збій, коли він побачив в додатку, що став виграв.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

"Я думаю, що кожен, хто зіткнеться з цією інформацією, подумає, що це нереально. Це просто неймовірно. Є потужний шоковий фактор. Ви завжди мрієте, але ніколи не очікуєте, що це станеться. Зрештою, це ж лотерея!", - зізнається він.

Виграшними були числа 15, 5, 28, 20, 29, 27 і 34. А найважливіше число-8. Тепер житель Брісбена хоче використовувати удачу, щоб придбати будинок, допомогти родичам, друзям і насолодитися життям. Проте, продовжуючи роботу, принаймні, до кінця 2022 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

лотерея, скріншот з відео
лотерея, скріншот з відео

Але, крім головного переможця в розіграші, є ще й кілька менших дивізіонів. Більше одного мільйона людей стали щасливчиками, які загалом виграли понад 31 мільйон доларів.

Нагадаємо, в Мукачево вакцинацію перетворили на лотерею: автомобіль, велосипеди та самокати за щеплення

Як повідомляв "Знай.ua", Грінкарта: коли, як і на якій підставі подавати документи, які шанси виграти в лотереї і що для цього треба?

Знай.ua писав, "Містер Розумний": у мережі розповіли неймовірну історію чоловіка-мільярдера