Зовсім недавно масивна і пустотлива істота розбила маленьке вікно, щоб потрапити в будинок в Саут-Лейк-Тахо, і поліції довелося стукати в двері, поки він не вийшов через задні двері.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

500-кілограмовий чорний ведмідь, відомий як "Танк Хенк", продовжує вриватися в будинки людей і сіяти хаос.

Пустотлива істота викликала не менше 150 телефонних дзвінків владі Каліфорнії.

І жителі, і представники дикої природи не знають, що робити з ведмедем, який, схоже, більше не боїться людей.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Погром
Погром

Пітер Тіра, представник Департаменту рибальства та дикої природи, сказав CBS Sacramento: "Це райони, навколо багато людей і машин. Отже, ми повинні зробити це так, щоб це було безпечно як для публіки, так і для самого ведмедя. Це сильно привчений до їжі ведмідь. Це означає, що це ведмідь, який втратив будь-який страх перед людьми і розглядає людей, і вдома як джерело їжі".

Зовсім недавно Хенк вломився в будинок в Саут-Лейк-Тахо, 18 лютого.

Хенк розбив "невелике вікно і протиснувся в будинок, звідки домовласники не знали, як його витягнути", — повідомили в місцевій поліції.

"Офіцери відповіли і стукали зовні будинку, поки Хенк не вийшов через задні двері. Потім вони залишилися в цьому районі, щоб переконатися, що він продовжив свій шлях, не пошкодивши інші будинки і не проникнувши в них".

Однак Хенк не самотній, оскільки експерти-екологи стверджують, що кліматичні умови в Північній Америці викликають побоювання щодо їжі, змушуючи ведмедів ризикувати на території людини.

Погром
Погром

"Такі речі, як посуха, впливають на корм для ведмедів", - сказав Джон Хектель, президент Міжнародної асоціації досліджень і управління ведмедями .

"Це може вплинути на урожай ягід. Це може вплинути на повернення лосося в певні струмки... якщо температура води стане занадто високою або якщо в системі струмків недостатньо води для достатньої кількості лосося. Існує багато взаємозв'язків між кліматом, середовищем існування та потенційними джерелами їжі".

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що мати кинула маленьку дочку в ведмежий вольєр в зоопарку.