Кілька сміливих хлопців врятували ведмедя, голова якого застрягла у відрі. Змучений і знесилений звір провів кілька днів у "пастці" і бродив по району. Про це повідомляється на сторінці "цвях" в соціальній мережі facebook.

Інцидент стався в США в штаті Пенсільванія. Ведмідь забрів до житла людей і потрапив у "пастку" - його голова застрягла у відрі. Так тварина кілька днів бродила по району і місцеві жителі навіть дали йому прізвисько"ведмідь у відрі".

Ведмідь. Фото: скріншот відео facebook
Ведмідь. Фото: скріншот відео facebook

Одна з пар пошкодувала розгублену і перелякану тварину, і вирішила допомогти бідоласі. Однак ведмідь тікав, не дозволяючи собі допомогти. Незабаром на допомогу прийшло кілька перехожих, які побачили, що тварина в біді. Спільними силами його все ж вдалося зловити. Операція з порятунку ведмедя проходила близько 30 хвилин, весь цей час кілька людей намагалися розламати відро і звільнити голову тварини.

Ведмідь. Фото: скріншот відео facebook
Ведмідь. Фото: скріншот відео facebook

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Зрештою все закінчилося добре. Як тільки ведмідь зрозумів, що вільний, тут же кинувся в ліс. Радості його рятувальників також не було меж, адже зусилля були докладені не дарма і тварину вдалося повернути до колишнього життя.

Раніше Знай писав, жертва або улюблениця? Найтовстіша кішка в світі викликала неабиякі баталії в мережі.

Також ми писали, що українець врятував тяжкохворого лебедя від вірної загибелі: перебудував під нього будинок, виходив, як Сина, і відпустив на свободу.

Нагадаємо, що натовп лютих мавп почула гучні салюти і рвонула по місту від страху: "закрилися" в храмі разом з віруючими.