Грузія вийшла з чату? Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія ніколи ні на кого не нападала

Російський держдіяч, чоловік олімпійської чемпіонки Тетяни Навки і прес-секретар президента країни-агресора Володимира Путіна Дмитро Пєсков вирішив трохи злукавити і заявити про те, що Росія ніколи ні на кого не нападала. Дмитро Пєсков заявив, що Росія навіть не бажає говорити слово "війна", переживши безліч конфліктів. Користувачі соціальних мереж вже почали жартувати, мовляв"Афганістан і Грузія вийшли з чату".

Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".

Що робити українцям якщо в країні зникне Інтернет і мобільна мережа: інструкція, яка допоможе залишатися на зв'язку

В екстремальній ситуації в разі повної відсутності зв'язку-мобільного, фіксованого або супутникового - експерти та надзвичайні служби України радять Заздалегідь придбати невеликий радіоприймач для ультракоротких і FM-хвиль, а також елементи живлення для нього. Такий гаджет дозволить отримувати важливі повідомлення від уряду або місцевої влади, якщо вам доведеться покинути будинок або у вас не буде інших засобів зв'язку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Телефон, фото: Знай.ua
Телефон, фото: Знай.ua

"Очманіла, по голові дам": Філіп Кіркоров немов Шуфрич вирішив битися з Тодоренко через ніжки Ані Лорак

Філіп Кіркоров і Регіна Тодоренко, які вже другий сезон входять до складу журі шоу "Маска", завжди поводилися дружелюбно по відношенню один до одного. Однак у першому епізоді нового сезону співак не зміг стримати свою буйну вдачу і відчитав телеведучу прямо під час зйомок. Приводом для розбіжностей знаменитостей послужив один з учасників "Маски". Припускаючи, хто може ховатися в костюмі восьминога, Регіна вирішила, що це може бути Ані Лорак.

Ані Лорак. Фото: YouTube
Ані Лорак. Фото: YouTube

У "Новій пошті" похвалилися металевими працівниками з роборуками: "Скільки ж людей без роботи залишаться"

Компанія "Нова пошта", яка займається доставкою посилок і перекладів, похвалилася інноваціями у своїй роботі. Відповідне повідомлення опублікували на офіційні сторінці поштового оператора в соцмережі Instagram, де за його успіхами і провалами стежать 111 тисяч клієнтів.

"Нова пошта", фото: znaj.ua
"Нова пошта", фото: znaj.ua

95-річна Єлизавета II підхопила небезпечну хворобу- "Бачилася тільки з сином..."

За інформацією Букінгемського палацу, британська королева з найдовшим "стажем" правління десь підхопила коронавірусну інфекцію. У Палаці заявляють, що Єлизавета відчуває "легкі симптоми застуди", але розраховує продовжити виконувати "легкі обов'язки" у Віндзорському палаці протягом наступного тижня.

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube
Єлизавета ІІ. Фото: YouTube