У ці тривожні дні, коли Україна готується до вторгнення російських військ на територію нашої країни, будь-яка підтримка надзвичайно важлива для кожного, але найбільше для тих, хто боронить нашу країну - воїнів ЗСУ.

Черговий раз Грузія показала наскільки розуміє та підтримує Україну. Телеведуча грузинського телеканалу "Mtavari Arkhi" у прямому ефірі заговорила українською, та виразила підтримку українському народові. Відео розповсюдив у своєму Facebook журналіст Остап Яриш.

"У нас є спільний ворог, і це Росія. Тому ми як ніколи разом. Обов'язково переможемо", - сказала вона.

Раніше Грузія долучалася до підтримки України – грузинські митці звернулися з промовою, та з вірою в український народ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Шановні брати-українці, ми з тривогою спостерігаємо за агресією путінської Росії. Ми знаємо, що узурпатору, треба чергове кровопролиття, щоб відвернути увагу від проблем в середині своєї країни. Ми бачимо, що весь світ мобілізувався, щоб стати на заваді зла, людство не допустить несправедливості", - заявили грузини.

Вони також закликали всіх, хто може - доєднуватися, ставати до кінця з героїчним українським народом.

"Ми віримо, що український народ буде єдиним, твердим та безстрашним. У Грузії – ми знаємо, що ваш успіх – це й наш успіх, ваша перемога, це й наша перемога".

Нагадаємо, раніше Потап заспокоїв українців влучним словом, хвилюватися не варто

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачки з Японії підтримали Україну у тривожний час та заспівали гімн.

Також "Знай.ua" писав, що українці готові стати на допомогу армії при військовому вторгненні