Хлопчик був помічений з висунутою головою з сміттєвого бака в парку Валенсі, Лозанна, Швейцарія, коли користувачі TikTok висунули теорії про те, як він там застряг.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пильний глядач Google Maps був абсолютно збитий з пантелику, побачивши дитину, що застрягла в сміттєвому баку в парку в сонячний день в Швейцарії.

Користувач TikTok, відомий як The Google Earth Guy, поділився дивною знахідкою в парку де Валансі в Лозанні, де з отвору круглого сміттєвого бака з зеленим верхом стирчить розмита голова хлопчика.

Невідомо, як і чому він забрався туди, або скільки часу йому знадобилося, щоб вибратися назад, але це безумовно зробило веселий кадр для камери.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

@thegoogleearthguy

Reply to @hebraketestedme i have so many questions on to how he got there. #fyp #thegoogleearthguy #viral #googleearth #trending

♬ yeeeee - cash moneyyyy

Користувач отримав понад 61 тис. лайків на записаному на екрані відео, яке він підписав: "У мене так багато питань про те, як він туди потрапив".

Але фанати виглядали так само, як і придумували комічні відповіді.

Один користувач сказав: "Хованки будуть як..."

Інший додав: "POV: ти не помив посуд, і твоя мама переслідує тебе".

Третій сказав: "Як це можливо".

Координати
Координати

Четвертий сказав: "Чесно кажучи, Я не знаю, чого я очікував".

Ця новина з'явилася після того, як користувач Google Street View впав в істерику після того, як помітив чоловіка, який писав на узбіччі дороги посеред дня.

Нагадаємо, що 5-річна дитина Каті Осадчої та Юрія Горбунова сіла за рояль.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що з ока дівчинки дістали величезного паразита.

Також портал "Zhaj" писав, що Катя Репяхова заявила, що її син не вміє сидіти.