"Все почалося з Януковича", "Конфлікту немає", "Знову за наш рахунок": у Ростові пройшла хвиля обурень від росіян через біженців з "ЛДНР"

Депутат Держдуми РФ і перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції та зв'язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький заявив, що до обіду 19 лютого на кордоні з Ростовською областю очікується близько 100 тис.жителів Донбасу. У той же час Ростовська область отримала 5 млрд рублів на виплати евакуйованим жителям Донбасу. Однак, у росіян є своя думка з цього приводу.

Біженці з Донбасу, фото росЗМІ
Біженці з Донбасу, фото росЗМІ

"Прибери руку з горла...": Нестора Шуфрича жорстко побили в прямому етері "Свободи слова"

Вечір п'ятниці для цілої компанії українських політиків і телеведучого Савіка Шустара обернувся справжнім "чорним" моментом, і дата була не 13-е число, а 18-е лютого. У студії програми "Свобода слова Савіка Шустера", в прямому ефірі сталася бійка. Народний депутат Нестор Шуфрич з фракції "Опозиційна платформа - за життя" отримав удар по обличчю від журналіста Юрія Бутусова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бійка Нестора Шуфрича та Юрія Бутусова, скріншот: YouTube
Бійка Нестора Шуфрича та Юрія Бутусова, скріншот: YouTube

Лідер гурту "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, різко відповів українцям: "По**й на них"

Автор блогу "Ніна-Україна", яка знімає реакцію американців на українську музику вирішила поспілкуватися з Олегом Псюком з Kalush Orchestra. Дівчина розповіла, що показувала пісні групи Kalush Orchestra американцям, і вони не змогли вгадати, що це за Мова. Відповідь Олега була вкрай грубою.

Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official
Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official

Арахамія і Верещук з партії "Слуга народу" Зеленського потрапили під обстріл на Донбасі, відео з укриття нардепів

Нардепи повинні були провести моніторинг ітуації з приводу безпеки, а також передати дрони для військовослужбовців.

Незабаром стано відомо, що на одній з позицій ЗСУ в Донбасі нардепи і представники іноземних ЗМІ потрапили під обстріл.

Всі одразу були евакуйовані в укриття. Про це повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук.

Представники Партії "Слуга народу" на Донеччині
Представники Партії "Слуга народу" на Донеччині

"Холостячка" Злата Огнєвіч після невдачі з Андрієм Задворним засвітила округлий животик: "Знайшла нормального чоловіка".

Спочатку на кадрах Злата Огневич з'являється сидячи перед камерою. Тут вона зізналася, що поки вона самотня і знаходиться в статусі "Холостячки" активно говорить, що не хоче дітей і взагалі вона чайлдфрі. Однак, коли кадр змінюється знаменита співачка з'являється з животиком.

"Вагітна я, коли знайшла нормального чоловіка",- іронічно додала Злата Огневич.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот