Молодий чоловік, який переїхав з Россі в Україну розповів про головні на його думку відмінності між країнами.

Про своє життя в Україні хлопець часто розповідає на своїй сторінці "russian.in.ukraine" в ТікТок.

Незважаючи на те, що хлопець вже досить тривалий час перебуває в Україні, у його співвітчизників виникає багато питань. Так, один з росіян написав йому:

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

"Проблеми?! На Україні ж**а, а люди цього не розуміють. І думають, що це нормально так жити", — зазначив користувач мережі.

Блогер не став зволікати з відповіддю, і вирішив спеціально для нього записати відео з одного з дворів, зазначивши, що в Україні далеко все не так, як кажуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

"Ну ти мабуть досі знаходишся під враженням після передач Скабєєвої і Соловйова. Дивись, Я ось зараз перебуваю в передмісті Одеси. Люди ось їздять на таких машинах, не можуть собі дозволити касику, доводиться ось їздити на іномарках. По всьому району покладена бруківка", - розповів блогер.

Також він не міг, не торкнутися теми озеленення. У дворі, який блогер показував влітку буйно цвітуть троянди. При цьому він зазначив, що їх тут навіть ніхто не краде.

Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот
Хлопець переїхав з Россі в Україну, скріншот

" Тут влітку все всіяно трояндами. Їх тут ніхто не краде. А я думаю, що там, де ти живеш, вони б навіть не встигли вирости", — підсумував блогер, який переїхав з Росії в Україну.

Нагадавши, обстріляли не тільки дитсадок: українські захисники зіткнулися з розрухою, яку влаштував ворог на Донбасі. Провокації загострилися напередодні засідання Ради Безпеки ООН

Раніше Знай писав, скільки українців виїхали закордон протягом трьох останніх днів-дані Держтуризму. Динаміка виїзду наших співвітчизників закордон всерйоз збільшилася

Також Знай повідомляв, воїн ЗСУ влаштував запальні танці під Майкла Джексона на Донбасі:"з такими нічого боятися". Військовий ЗСУ при повній амуніції влаштував запальні танці на Донбасі