Всім фанатам Netflix повідомили дуже приємну і радісну новину. Стало відомо, що зовсім скоро буде вихід нового сезону культового серіалу «Дуже дивні справи».

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Дана новина виявилася досить несподіваною, так як багато людей вже зачекалися продовження популярного серіалу. Є відомості про те, даний він не з'являвся на екранах кілька років, і багато змирилися, що вже не побачать продовження.

"Доброго ранку з новим постером до четвертого сезону "Дуже дивних справ"! Перша частина вийде 27 травня, друга - 1 липня, і цей сезон офіційно стане передостаннім чекаєте? #оченьстранныедела #нетфликс", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Численна публіка не пропустила повз вуха цю приємну новину і почала коментувати даний пост.

"Ну наконеееец-тооооо вже зачекалися", "Розвага: чекати сезони своїх улюблених серіалів скільки дивилися, все одно кінці в воду, та н*фіг таке треба взагалі на роки розтягувати дурницю", "чомусь Майка немає на постері ?! або він у спідниці", "чекаємо!) ", "Урррааа", "Ні, я чекаю Рівердейл", "перша серія не зайшла, не продовжила дивитися (", "категорично чекаю", "дитина 2 роки чекає. Вони там всі вже виросли давно", - пишуть відгуки фанати популярного серіалу.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали головних номінантів на премію Оскар-2022.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі повідомили, що Джаред Лето отримав нагороду найкрасивішого актора.