2022 рік обіцяє бути дуже цікавим і захоплюючим для любителів кіно. Netflix представив список анонсів на цілий рік. Глядачів порадують різні нові кінокартини за участю найпопулярніших акторів, зокрема зірки Marvel Крісом Евансом, Генрі Кавіллом, Едді Мерфі і багатьма іншими.

Райан Гослінг і Кріс Еванс, який відомий всім, як "Капітан Америка" у фільмах компанії Marvel, зіграють в дивовижному екшені "The Gray Man". Якщо раніше Кріс Еванс був "хорошим хлопцем", то в цій кінокартині він зіграє лиходія, що буде дуже цікаво.

Кадр з фільму. Фото: скріншот youtube
Кадр з фільму. Фото: скріншот youtube

Також глядачів чекають фантастичні пригоди з Хеллі Беррі в стрічці The Mothership. У 2022 році вийде Enola Holmes 2 з Міллі Боббі Браун і колишнім "Суперменом" Генрі Кавіллом.

Кадр з фільму. Фото: скріншот youtube
Кадр з фільму. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Глядачі зможуть вдосталь посміятися разом з комедійними дуетами Джонні Гілла і Едді Мерфі (You People), Кевіна Гарта і Марка Волберга (Me Time), анімаційним мультфільмом з Джорданом Пілом і Кігеном-Майклом Кі (Wendell & Wild).

Крім того, 2022 рік буде багатий на фільми для всієї родини. Райан Рейнольдс, Дженніфер Гарнер, Марк Руффало і Зої Салдан у стрічці The Adam Project дозволять глядачам знову відчути себе дитиною. Також захоплюючу фантастичну пригоду обіцяє анімаційний фільм Slumberland за участю Джейсона Момоа, і стрічка The School for Good and Evil за участю Шарліз Терон і Керрі Вашингтоном.

Раніше Знай писав, Олексій Горбунов стане "Ловцем снів" в новому серіалі - посуне Леонардо ДіКапріо з його"початком".

Також ми писали, справжня Аннабель: мисливець за привидами заявив, що його лялька плаче кислотою і намагається себе спалити. Власник ляльки стверджує, що вона повинна перебувати під цілодобовим наглядом.

Нагадавши, жалюгідний жарт посварив Мартіна Фрімена і Бенедикта Камбербетча, залишивши фанів без 5-го сезону "Шерлока".