Напередодні у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар" стався масштабний збій. Через це деякі абоненти мережі не могли приймати та здійснювати дзвінки.

У пресслужбі "Київстар" назвали причину збою.

Збій в одного з найбільших українських операторів зв'язку стався у четвер, 3 лютого. Через це абоненти не могли здійснювати та приймати дзвінки (повідомлялося, що недостатньо коштів, навіть якщо гроші є). До того ж мобільний додаток теж кілька годин не працював.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

"У частини абонентів справді виникли тимчасові труднощі. Це стосується лише передплачених тарифних планів. У тих, у кого контрактний зв'язок, немає проблем... Абонентам, які зіткнулися з проблемою, буде нарахована компенсація", – повідомили у пресслужбі "Київстар".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Загалом проблеми зі зв'язком розпочалися близько 9 ранку. Гаряча лінія "Київстар" також була перевантажена. При цьому абоненти не мали доступу до функції перевірки рахунку за допомогою коротких номерів *110# і *111#. Неможливо було зв'язатися з оператором.

Як розповіли у компанії, технічний збій стався через оновлення програмного забезпечення. Незручності своїм клієнтам "Київстар" компенсує додатковими хвилинами на дзвінки або ж пакетом мегабайтів, залежно від того, якими тарифними планами вони користуються.