В Україні один з найпопулярніших операторів стільникової мережі є Vodafone. У нашій країні конкурентами для нього є тільки оператори стільникової мережі Lifecel і Київстар.

В Україні одні з найдешевших цін у світі на мобільний зв'язок, проте багато громадян все ж скаржаться на високі ціни. І до того ж, Vodafone повідомив про чергове підвищення тарифів.

Vodafone, фото: znaj.ua
Vodafone, фото: znaj.ua

Варто відзначити, що подорожчання на послуги було більше року тому. Ця процедура планова, адже ціни ростуть на все, зарплата зростає. Також причиною є недофінансування українського ринку. Як стверджує компанія, розвиток покриття 4G теж зажадало багато інвестицій.
Нові тарифи набули чинності з 12 листопада. При цьому подорожчання торкнеться всіх абонентів.
Яким буде подорожчання
● 20 хвилин мобільного зв'язку в день будуть обходитися в 20 гривень для вихідних в 17 країн, серед яких Великобританія, Греція, Німеччина, Швеція та ін.
● 25 гривень коштуватимуть 5 хвилин розмови з абонентами з 19 держав, серед яких Данія, Швейцарія, Бангладеш, Австралія та ін.
● 25 гривень за 1 хвилину розмови з тими. Хто не увійшов до перших двох категорій.

Vodafone, фото: Знай.uа
Vodafone, фото: Знай.uа

В принципі, для тих, хто користується Інтернетом — дане підвищення цін неважливе. Адже більшість людей зараз використовують месенджери для спілкування один з одним по всьому світу. SMS подорожчають на гривню, і коштуватимуть 3 грн. за 1 текстове повідомлення.