Колишній власник ресторану Salt and Pepper на винос, в Дарлінгтоні зізнався, що не зміг утримувати в чистоті свій фаст-фуд.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Власник їжі на винос постав перед судом після того, як в шокуючому звіті було розкрито ряд огидних умов в магазині, в тому числі закривавлені прилади і унітаз, «зарослий фекаліями».

Колишній власник ресторану Salt and Pepper на винос на Ларчфілд-стріт, Дарлінгтон, графство Дарем, зізнався, що минулого місяця не зміг утримувати свій бізнес в чистоті після того, як інспектори виявили холодильник з «застиглою кров'ю» і маргарином, що зберігався у вестибюлі туалету.

Холодильник
Холодильник

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інспектор Агентства з харчових стандартів присвоїв фаст-фуду нульовий рейтинг, оскільки огидні фотографії показали похмурі умови в готелі, в результаті чого власнику було наказано виплатити понад 800 фунтів стерлінгів в суді.

Запит свободи інформації тепер розкрив масштаби огидного виносу, який, як підтвердила Рада Дарлінгтона, тепер працює під іншим ім'ям і власником.

У звіті говориться, що сирі продукти, такі як бекон, зберігалися поруч з приготованими продуктами, а під час візиту в травні 2021 року на підлозі був рис і залишки їжі.

Верхня частина бачка туалету для персоналу була відсутня, що означало, що туалет не можна було змити.

Плита
Плита

Підкресливши, що рівень обізнаності персоналу про гігієну харчових продуктів був "неадекватним", інспектор продовжує: "Я дуже стурбований тим, що практика, помічена під час моєї інспекції, разом з необізнаністю персоналу про системи безпеки харчових продуктів, вказує на відсутність управлінського контролю над харчовими операціями у вашому бізнесі".

У вівторок, 18 січня, колишній власник постав перед магістратським судом Петерлі і визнав три звинувачення в недотриманні гігієнічних правил ЄС.

Нагадаємо, що у мережі показали чізбургер, який ідеально зберігся через 13 років.