З великого міста Запоріжжя прийшли доволі тривожні новини, які говорять про те, що служби таксі занадто халатно ставляться до підбору свого персоналу. Тут таксист компанії "Bolt" побив своїх пасажирів. Відомо, що конфлікт трапився через те, що водій заявив про виконання замовлення просто посеред маршруту.

Про це стало відомо завдяки заяві пасажирки, яка розповіла про це соціальних мережах, а також продемонструвала медичний висновок про завдані водієм травми.

У Запоріжжі таксист побив пасажирів, фото: Telegram
У Запоріжжі таксист побив пасажирів, фото: Telegram

За словами дівчини, на зауваження водій відреагував неадекватно, заявивши: "Якщо вас нічого не влаштовує, я зараз висаджу вас". Після того як пасажири вийшли з машини, водій крикнув жінці: "Ти навіщо дверима грюкаєш, с*ка?!"

Потім вискочив з авто, підійшов і вдарив її. У цей момент підбіг її супутник, шофер почав бити і його. На місце викликали патрульних поліцейських. Водій думав не довго, і прийняв рішення сховатися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

У Запоріжжі таксист побив пасажирів, фото: Telegram
У Запоріжжі таксист побив пасажирів, фото: Telegram

Пізніше стало відомо, що у пасажира, який був разом з дівчиною, діагностували контузію ока і пошкодження рогівки. Жінка серйозних травм не отримала.

Раніше повідомляли, таксист Гювен не зміг забути поїздку з українкою і став надсилати їй свій "Bolt": "Хочу лизати тебе годинами...".

Як повідомляв Знай.uа, молоду львів'янку зіштовхнули з п'ятого поверху, але вона вижила і заговорила: "Це поліцейські!".

Знай.uа писав, школяр місяцями ґвалтував молодшу сестру, а батьки не помічали, поки дівчинка не завагітніла.