Стало відомо про інцидент, який стався в столиці з літніми іноземками. Таксист виявився не в своєму розумі, і вирішив виплеснути на них всю свою силу.

Новий пост з'явився на сторінці жінки Ольги Нємцевої, в соціальній мережі Facebook. Вона все бачила на власні очі, і не могла просто пройти повз цю історію.

Справа в тому, що таксист привіз до готелю з назвою "Президент" двох літніх громадян Італії. Як тільки вони розрахувалися за поїздку, він почав штовхати їх, а потім ще й вдарив одну з них.

Виявилося, що поруч знаходилися люди, які всі бачили, і він почав домовлятися з очевидцями інциденті, щоб вони нікому не розповіли про подію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іноземки зайшли в готель, а очевидиця заблокувала своїм авто машину таксиста і пригрозила йому судом. Він почав доводити їй, що все зробив правильно і йому просто не пощастило, що вона їхала за ним.

Історія про таксиста, фото: скріншот
Історія про таксиста, фото: скріншот

Він попросив нікому про це не розповідати, після чого його відвели на ресепшн, щоб той попросив вибачення у них за те, що трапилося. Однак, Ольга Нємцева вважає, що одних вибачень вкрай мало, і не хоче, щоб подібне сталося з її близькими, тому вирішила написати цей пост, і паралельно звернутися до Міністерства внутрішніх справ.

"Я не хочу, щоб в моїй країні був імідж бандитського краю, де не можна навіть безпечно в готель доїхати" - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомляли, у Харкові неадекватний таксист викинув дівчину з машини через маску.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві жорстоко побили білоруса: втік від Лукашенка і потрапив під роздачу на вокзалі.

Знай.ua писав, двоє львів'ян місяцями знущалися над беззахисними людьми: грабували, били битами і стріляли.