На південно-східному узбережжі Сіднея чоловік загинув на очах у очевидців - його безжально розтерзала велика біла акула. Про це повідомляє Daily Mail.

Судячи з опублікованих кадрів, хижа риба досягала довжини майже в чотири метри. Десятки людей стали мимовільними свідками кривавої розправи.

За словами одного з очевидців, він побачив, як акула розірвала чоловіка надвоє, «проковтнувши частини тіла», і високо вистрибнула з води.

"Ми почули крик і обернулися, це виглядало так, як ніби машина приземлилася у воду: сильний сплеск, потім акула гризла тіло і всюди була кров", — розповів місцевим ЗМІ один з очевидців.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Присутні на пляжі відразу ж підняли тривогу, і на пошуки постраждалого плавця направили вертольоти. До рятувальної операції приєдналися правоохоронці на гідроциклах, а десяткам купальників наказали терміново вийти з води.

Скрін, Daily Mail.
Скрін, Daily Mail.

Поки що особу вбитого встановити не вдалося, берегова охорона намагається знайти хоча б його останки.

За інформацією місцевих ЗМІ, це перший зафіксований напад білої акули на людину зі смертельними наслідками за багато років в Сіднеї: Востаннє такий випадок стався в 1963 році.

Нагадаємо, що вчені показали напівз'їдену акулу-зомбі.

Крім того, неможливо утримати сліз: дитинча тюленя змусило "оніміти" весь паб, коли опинився посеред міста, благаючи про допомогу.

Також, "Втратив розум на плоту": жахлива доля пілотів, які впали в океан, що кишить акулами. Чоловік дев'ять днів дрейфував на імпровізованому плоту, перш ніж побачив, як акули розірвали на шматки його важкопораненого другого пілота.