Зеленський заявив, що ЗСУ готові захищати та боронити свою землю незалежно від того, яке число, місяць, а важливо тільки рік - це 2022 рік.

Таку заяву зробив президент Зеленський під час виступів перед воїнами ЗСУ та відповідаючи на запитання при живій трансляції. Він додав, що війна триває 8 років і ми стали в стільки ж разів сильнішими.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Зеленський заявив, що наші партнери можуть мати "маленькі домовленості" з Росією, укладені "за спиною України". Але він сподівається, що такого нема, а "сигнали" це лише припущення, а не факти.

Зеленський розповів, що спільний голос, спільний тиск дипломатії все ж таки спрацював. Невідомо, чи на 100%, але "хочу вірити, що окрема дипломатія спрацювала".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

"Хочу вірити, що з Росією без нас не домовлялися", - зазначив Зеленський.

Також президент України зазначив, що якщо навіть були якісь домовленості між союзниками та РФ, то нам нема чого боятися. Переважна більшість світу нас підтримує. Підтримує нашу позицію, тому що на нашій стороні правда.

Також Зеленський звернувся до воїнів ЗСУ, та оголосив промову, наголосивши, що без наших захисників не булоб ні цієї країни, ні цієї землі.

Нагадаємо, раніше Зеленський видав Указ по рішенню РНБО щодо національної безпеки

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські зірки підтримали марафон Зеленського у День Єднання та показали патріотичні фото.

Також "Знай.ua" писав, що перший День єднання в Україні: як відзначають свято, і що насправді воно означає.