У мережі з'явилася знімки і характеристики нового хотхетча на основі Skoda Fabia-Monte Carlo

На сьогоднішній день чеський автовиробник Skoda випустив чотири генерації моделі Fabia. Нещодавно ця машина обзавелася новою модифікацією, яка отримала назву Monte Carlo. Ця модель присвячена спортивних успіхам компанії і виділяється яскравою зовнішністю. Про це повідомляє Інформаційний портал "Авто Центр", пише Hyser.

Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр
Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр

Так, нову версію хетчбека легко відрізнити за затемненими акцентами на кузові. Чорним кольором окантована решітка радіатора, кромка переднього бампера, Корпуси бічних дзеркал, накладки порогів, дах, дифузор в задньому бампері. Крім того, на двері багажника є відповідний напис.

Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр
Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Образ завершують тоновані бічні стекла і 16-дюймові поліровані колеса Proxima. За бажанням клієнт в якості додаткової опції може придбати машини з 17-дюмовими литими дисками Procyon або 18-дюймовими Libra.

Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр
Skoda Monte Carlo. Фото: Авто Центр

Салон автомобіля оформлений в чорному кольорі з яскраво-червоними вставками і білим рядком. У салоні безліч елементів, стилізованих під карбон. Водієві доступна цифрова приладова панель, система мультимедіа, трьохспицеве кермо, спортивні крісла з підтримкою.

Незважаючи на досить спортивну зовнішність, повноцінним хотхэтчем Monte Carlo назвати не можна, оскільки моторна лінійка у нього така ж, як і в звичайній "Фабії". Покупцеві доступні версії з літровим мотором потужністю 80 к. с., 95-сильним або 110-сильним двигуном такого ж обсягу. Найбільш потужним мотором в лінійці є 1,5-літровий двигун з потужністю 150 к.с. Він дозволяє досягати швидкості в 100 км/год за 8 секунд. "Шкода" випустить модифікацію в продаж в 2022 році.

Нагадаємо, що Audi повернулася в минуле, щоб відшукати родзинку для нового елітного авто: A8L Horch порадує масажером для ніг

Раніше повідомлялося, що українець перетворив Старий "Запорожець" на універсальний позашляховик: прощайте, Ями та болота

Також, на українських дорогах засікли новітній суперкар