Настав судний на думку ЗМІ для українців день - 16 лютого, і британське видання The Times поділилося незвичайною обкладинкою.

Випуск вийшов вельми незвичайним, адже на обкладинку британського видання The Times помістили фото 79-річної пенсіонерки з міста Маріуполь Валентини Костянтинівської.

Справа в тому, що жінка проходить базовий курс поводження зі зброєю, готуючись до опору російському наступу. Крім того, її фото з'явилося і в інших західних виданнях.

Жінка розповіла, що готова до кінця захищати своїх дітей, а також батьківщину, адже "не хочеться віддавати комусь свою країну".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вчора наша Валентина Костянтинівська рвонула не тільки український ФБ, а й світову провідну пресу... Якщо Літня жінка готується до зустрічі ворога, то іншим вже точно соромно панікувати. А за кордоном стопудово прифігіли від дами з зачіскою, манікюром і одягом стилі королеви Єлизавети, яка не скаржиться і тримається за поперек, а посміхається, вивчаючи, що їй робити зі зброєю", - писати Олена Золотарьова, волонтер з ГО Сила людей.

Варто відзначити, що за інформацією західних ЗМІ вторгнення Російської Федерації на територію України мало відбутися вночі, 16 лютого, але, цього як і передбачалося не сталося. Пізніше в Міністерстві оборони Росії відзначили, що вони відводять війська, так як це були не більше, ніж навчання.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден звернувся до українців і пригрозив Путіну "відповіддю": головні деталі

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський привітав українців з Днем єднання і пояснив, чому не потрібно боятися

Також, Іван Ургант вирішив пожартувати про перенесення війни між Росією і Україною