Колишній депутат "Слуги народу" Олександр Трухін повідомив, що не буде здавати мандат. Про це повідомляє Bihus Info.

Як відомо 23 серпня минулого року нардеп "Слуга народу" потрапив у ДТП. ЗМІ припускають, що Олександр Трухін був нетверезим і намагався "вирішити питання" з поліцейським.

Згодом з'явилися відеозаписи, які нібито частково підтверджують, що він намагався втекти з місця аварії і домовитися з правоохоронцями.

2 лютого Трухіна виключили з партії"Слуга народу". Глава партії Олена Шуляк заявила 9 лютого, що сподівається на "совість" Трухіна і що він складе мандат за власним бажанням. Сам Трухін раніше повідомляв, що складе мандат, якщо його змусить партія.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Однак в останньому коментарі журналіста він ясно дав зрозуміти, що тепер дотримується протилежної думки.

Олександр Трухін, скріншот: YouTube
Олександр Трухін, скріншот: YouTube

"мені мандат довірили люди, я працюю і є ще певні невиконані речі, які я повинен зробити на посаді народного депутата. Коли, напевно, закінчу, тоді", - повідомив він.

Олександр Трухін
Олександр Трухін

Нагадавши, ДТП з кортежем Ярославського: потерпілого, якого переїхали двічі, впізнали. Подія трапилася 10 лютого на дорозі поруч з Чугуєвим. Там автомобіль збив на смерть пішохода, а після покинув місце події.

Як повідомляв Знай.uа, в ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі" слугою " Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив

Також портал Знай.uа писав, що зИн Єгора Крутоголова з "Дизель-Шоу" потрапив у ДТП в Італії: "вертольотом до лікарні"