У 1948 році два пілоти розбили свій літак біля берегів Мексики. Після дев'ятиденного дрейфу можна було тільки спостерігати, як його другий пілот впав з плоту і був розтерзаний акулами.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мексиканський пілот, чий літак розбився у водах, що кишать акулами, дев'ять днів дрейфував на імпровізованому плоту, перш ніж побачив, як акули розірвали на шматки його тяжкопораненого другого пілота.

Жахливий морський інцидент може здатися чимось з фільму, але насправді він стався 13 лютого 1948 року, і в ньому брали участь дві людини — Естебан Де Ліон і Ніл Вомак.

Двом пілотам було доручено зібрати кілька креветок недалеко від Кармен в Мексиці, але їм не судилося туди дістатися.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Літак
Літак

Всього в 40 милях від пункту призначення пара літаків C47 раптово почала пікірувати у воду, врешті-решт розбившись об море і почавши тонути.

Чоловіки дивним чином пережили падіння з неба, але справжній жах був ще попереду.

Поодинці і дрейфуючих в водах з акулами, що оточують Мексику, двоє чоловіків були повністю ізольовані з вкрай обмеженими запасами їжі і води.

Океан
Океан

Коли доля пілотів була розкрита, відразу ж почалися великі повітряні і морські пошуки, але після тижня прочісування моря їх слідів не було виявлено, і пошуки були припинені.

Вомак був серйозно поранений в аварії і незабаром впав у марення.

Через кілька днів у морі він впав за борт у воду - поза досяжністю Де Ліона прямо в рій акул, які кілька днів кружляли навколо плота.

У бесіді з "Піттсбург таймс" після інциденту Естебан з жахом згадував про похмуру долю свого друга.

Шлюпка
Шлюпка

Він сказав: "Я затягнув його на пліт і намагався подбати про нього. Через кілька днів він втратив розум і впав з плоту. Останнє, що я бачив, це коли навколо нього зібралися акули. Він розмахував руками і ногами. Потім він зник, коли акули наблизилися до нього".

Через два дні після того, як пошуки були припинені, пліт Де Лайона був виявлений човном-бананом, і його нарешті врятували.

Ніяких слідів Нілу Уомака так і не знайшли.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що небо над Україною залишається відкритим.