Володимир Зеленський заявив, що залишиться з сім'єю в Україні: втікачам дав 24 години, щоб повернутися

Новина про те, що західні дипломати і українські бізнесмени екстрено покинули межі України сколихнула всіх громадян, тому глава держави вважав за потрібне заявити про те, що його сім'я залишається в столиці. Зеленський також зазначив, що ця справа принципова і таким чином він хоче подати приклад тим, у кого з'явилося бажання виїхати з рідної країни через можливе вторгнення РФ.

Також він сказав, що в країні залишаються "надійні громадяни", а втікачів народних депутатів він закликав повернутися в Україну протягом доби, підкресливши, що це є важливим моментом, "моментом єдності нашої країни".

Зеленський. Фото: Youtube
Зеленський. Фото: Youtube

Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом на День всіх закоханих - не дотягнули до річниці два тижні: "Вирішив не витрачатися"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Alyona Alyona повідомила сумну новину численним шанувальникам - вона розірвала стосунки зі своїм бойфрендом Денисом, який є досить скандальним тіктокером, що працює під псевдонімом YOXDEN. Як повідомила співачка, вони не дотягнули до першої річниці всього два тижні, а про розставання вона заявила 14 лютого, коли всі парочки святкують День святого Валентина.

Артистка зізналася, що ніхто нікому не зраджував і розійшлися вони мирно, залишившись хорошими друзями. Зважитися на такий крок їх спонукала відстань і розлука, далеко один від одного вони все зрозуміли. Олена заявила, що їх любов була і є, але таких сильних почуттів виявилося недостатньо.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Спокусливий образ Юлії Тимошенко викликав фурор: "Ви неперевершена!"

Цього разу обійшлося без блискучих каменів, ланцюжків і шкіри, які Юлія Тимошенко неодноразово демонструвала у сесійній залі. На засідання відома нардеп прибула в строгому чорному костюмі і окулярах з оправою такого ж кольору.

Але, незважаючи на досить простий класичний варіант вбрання, саме за цей лук леді Ю буквально засипали компліментами.

Юлія Тимошенко - фото з Фейсбук
Юлія Тимошенко - фото з Фейсбук

Зеленський зізнався, що в Європі натякають Україні відмовитися від НАТО: "Пов'язано з реакцією РФ"

Посол України у Великобританії Вадим Пристайко сказав в інтерв'ю BBC, що Україна може імовірно не вступати в НАТО, якщо це запобіжить війні з Росією. У Секретаріаті президента Зеленського відреагували на слова посла, заявивши, що це не є позицією української влади.

Зеленський відповів на питання про членство України в НАТО і прокоментував скандал з послом України у Великобританії Пристайко.

"Ряд європейських лідерів трохи натякає Україні, що не варто піднімати тему членства в НАТО, адже це пов'язано з реакцією Російської Федерації", — заявив Зеленський.

Вадим Пристайко
Вадим Пристайко, https://www.facebook.com/

"Суспільне" не підписуватимуть контракт з Аліною Паш після Нацвідбору на Євробачення-2022: чекають доказів від Держприкордонслужби

Стало відомо про те, що крапку в скандалі з можливою представницею України на пісенному конкурсі Євробаченні-2022 поставить Держприкордонслужба.

При цьому, підписувати контракт про участь Аліни Паш на конкурсі не будуть аж до моменту, поки ця інформація не буде підтверджена. У випадки, якщо документ виявиться підробленим, результат буде анульований, і почнуться переговори з учасниками, які посіли друге місце на національному відборі - Kalush Orchestra.

Аліна Паш, фото з Instagram
Аліна Паш, фото з Instagram