Відомий синоптик Наталка Діденко розповіла що побачила на погодних мапах. ЗА її прогнозом 14 лютого в країні буде сонячна і відносно тепла погода.

У своєму Facebook, синоптик дала прогноз на понеділок 14 лютого. За її даними, внаслідок дії антициклону, в Україні встановиться сонячна погода на переважній території країни.

Сонячна погода. Фото: Znaj
Сонячна погода. Фото: Znaj

Суха, сонячна погода з «красивими білосніжними хмаринами» які прикрашатимуть яскраве глибоке небо.

За словами Діденко, переважатиме помірний південно-західний вітер, а температура буде відрізнятися від регіону до регіону.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мороз вночі очікується у північних областях, - Сумщині та Харківщині в межах -3-7 градусів, на Полтавщині -6-11 градусів.

Вдень у цих регіонах потеплішає до 0+4 градуси.

На решті України температура повітря буде ще теплішою, до +3+7 градусів.

У столиці України, Києві, можна готуватися до яскравого сонячного дня. Вночі термометри опустяться до -3-5 градусів.

Вдень у столиці буде +4+6 градусів.

Діденко, як зазвичай, підбадьорює своїх читачів. Вона пожартувала, мовляв, весна вже заграє до нас, адже погода не схожа на лютневу.

В Укргідрометцентрі оцінюють приблизно так само температуру повітря, та зазначають, що найтепліше вдень 14 лютого буде в Одесі Івано-Франківську та Львові, а найпрохолодніше у Сумах та Харкові.

Нагадаємо, раніше українців потішили прогнозом на весну і налякали штормовим попередженням.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Укргідрометцентрі заявили, що погода в Україні, порівняно з попередніми днями, буде досить прохолодною.

Також "Знай.ua" писав, що через пластик з роками зникнуть тварини та ліси — вчені б'ють на сполох.