У Чилі інструктор з парапланеризму не встиг вчасно відпустити літальний апарат і разом з пілотом і туристкою піднявся в повітря. Бідоласі довелося кілька хвилин без страховки пролетіти над пагорбами в Пуенте-Альто. Про це розповіли в телеграм-спільноті «SHOT».

Пілотові довелося йти на посадку відразу ж після зльоту, щоб доставити "зайця" в цілості на землю.

"Ох і цегли він мабуть виклав, тільки завдяки їм і приземлилися", "Вона хотіла зняти рідкісні для себе кадри, як він грохнеться", "Ця с*ка ще б знімала з величезним задоволенням, як людина падає і розбивається в коржик. Потім виклала б у себе в інсте-смітнику, хайпанула б», - обурюються глядачі.

Скрін, відео YouTube параплан
Скрін, відео YouTube параплан

Скрін, відео YouTube параплан
Скрін, відео YouTube параплан

Популярні новини зараз
ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

"Мила, що там депутат привіз і кинув?", "А це дура знімає, господи, які ж кінчені... Хоч би вигляд зробила що допомагає, схопила його за руки...", "А "це" з камерою, летить і знімає. Ні, щоб схопити бідолаху і тримати», «Головне - селфіпалку тримати в руках. Ох і дура", "Казковий ідіот", "Йому може стропом руку притиснуло? Інакше він би думаю відчепився поки не високо", - додають інші.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" зізнався, на що готовий заради адреналіну: "Ми божевільні".

Раніше Знай писав, хлопець покритий на 80% татуюваннями, зважився на екстремальну трансформацію: навіть рідний тато не впізнав.

Також Знай повідомляв, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко стала юною красунею з напівголими ніжками: "повний відстій"