В Одесі стався незвичайний дорожній інцидент. У маршрутки прямо під час руху серед дороги відпав паливний бак. На щастя, ніхто не постраждав, але водія "ощасливили" штрафом. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Патрульної поліції в Одеській області.

Так, інцидент стався на вулиці Пушкінській. Під час руху у маршрутки №145 відірвався паливний бак. Очевидці зробили кілька фото події і виставили в Мережу. Незабаром про інцидент дізналася Патрульна поліція.

Місце події. Фото: facebook.com/odesapolice
Місце події. Фото: facebook.com/odesapolice

Правоохоронці зазначили, що дізнавшись про подію, інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції негайно вирушили на місце інциденту і відразу ж виявили несправний автобус.

На місці правоохоронці встановили, що під час руху в транспортному засобі обірвалося кріплення паливного бака і сталася розгерметизація паливної системи. Ніхто з пасажирів та інших учасників руху не постраждав.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місце події. Фото: facebook.com/odesapolice
Місце події. Фото: facebook.com/odesapolice

Відзначається, що з водієм автобуса провели профілактичну бесіду і виписали протокол через те, що він їздив на несправному транспортному засобі.

Раніше Знай писав, пасажирський потяг "Київ-Франківськ" зіткнувся з фурою: медики борються за життя машиніста. Водій вантажівки не зупинився на червоне світло і допустив зіткнення.

Також ми писали, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано.

Нагадаємо, в Україні порушників і "шумахерів" ловитимуть не лише копи, а й світлофори: "змусить" припинити тиснути на педаль після 50 км/год.