Якщо у вас раптом є погане тату, яке вам дуже не подобається, то цей малюнок на тілі американки може підняти вам настрій - все на так вже й погано, можете подумати ви. Так, Рейвін Буррас в мережі TikTok приєдналася до трендових відео в стилі "Що я хотів, і що я отримав" - можливо, у Рейвін найболючіший випадок.

Про це стало відомо завдяки публікації дівчини в мережі TikTok.

Тату Рейвін Буррас, скріншот: TikTok
Тату Рейвін Буррас, скріншот: TikTok

У короткому кліпі вона поділилася чарівним зображенням сплячого кота, яке вона спочатку просила у себе на руці. Однак те, з чим вона залишилася, виглядало зовсім не так, як на картинці. Замість цього Рейвін показав жахливе татуювання, яке більше нагадувало дохлого щура.

Тату Рейвін Буррас, скріншот: TikTok
Тату Рейвін Буррас, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

У своєму кумедному відео вона написала: "Чоловіки і моя дохла миша проти всього світу".

Власниця салону не побачила проблем з цим татуюванням і змусила дівчину за неї заплатити. Перейшовши в розділ коментарів, Рейвін, який, здається, в гарному настрої переніс серйозну невдалу татуювання, пожартував: "Я дозволяю вам висміювати це... я сміюся над моїм болем".

І незабаром її підписники в соціальних мережах вирішили повною мірою скористатися пропозицією, залишаючи жарти.

Раніше повідомляли, хлопець покритий на 80% татуюваннями, зважився на екстремальну трансформацію: навіть рідний тато не впізнав.

Як повідомляв Знай.uа, "Не вистачає тільки вен": дівчина хотіла тату персонажа "Marvel", а натомість отримала чоловічий "причиндал".

Знай.uа писав, танцівниця заробляє інтимом на сайтах для дорослих, щоб допомогти ветеранам: допомогли старі навички.