Вже через кілька днів настане найромантичніший день у році-Святого Валентина. І якщо ви зі своєю другою половинкою збираєтеся провести цей вечір за переглядом фільмів і серіалів - цей матеріал вам підійде. На випадок, якщо "50 Відтінків Сірого" набридли.

У цей день також закохані часто зізнаються в своїх почуттях об'єктам симпатії, які поки не знають про них. Одним з атрибутів свята є романтичні фільми і серіали, які парочки дивляться ввечері.

День святого Валентина - фото pokupon.ua
День святого Валентина - фото pokupon.ua

Ла-ла Ленд. Це фільм, який був одним з головних претендентів на Оскар свого часу. Розповідають там про справжнє кохання, хоч кінцівка і залишила глядачів з почуттям незавершеності.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Емілі в Парижі. Гучний серіал про молоду американку, яку відправили на роботу в Париж. У цьому місті любові вона закохується в свого сусіда, який перебуває в серйозних відносинах вже багато років. В результаті вона стає кращою подругою його коханої, тим самим виявляється в любовному трикутнику. Вже вийшло два сезони, і планується як мінімум ще 2.

До зустрічі з тобою. Даний фільм розповідає зворушливу історію Уїлла, який після аварії виявився паралізований. Лу почала за ним доглядати, так як їй терміново необхідна була робота. Події відбуваються різко в картині, і як відзначають глядачі-кінцівка вас точно здивує.

Деш і Лілі. Незважаючи на те, що дії серіалу відбуваються напередодні Різдва, він відмінно підійде і до свята Всіх Закоханих. Це екранізація книги Девіда Левітана і Рейчел Кон. Цинік Деш і оптимістка Лілі обмінюються посланнями в червоному блокноті, який вони залишають один одному по всьому Нью-Йорку. При цьому, вони особисто не знайомі, хоч і часто перетиналися один з одним на вечірках.

Куди приводять мрії. Цей фільм нетиповий тим, що там оповідають не тільки про любов між чоловіком і жінкою, а й до дітей і навіть домашніх тварин.

Астрологічний гід для розбитих сердець. В даному серіалі розкажуть історію Аліче, якій розбили серце. У потрібний момент вона знайомиться з професійним астрологом, який почав їй допомагати знайти чоловіка її мрії. І щоб обов'язково підходив за знаком Зодіаку.

Нагадаємо, що День святого Валентина 14 лютого: шоколадна Камасутра, квести і 100 ідей для побачень - як недорого здивувати половинку

Раніше повідомлялося, що ваша улюблена піца може розповісти про смаки щодо протилежної статі: вся справа в начинці

Також, зпро дні бабака до Масляної: найважливіші свята лютого 2022 року, скільки відпочиватимуть українці