67-річний фотограф на пенсії Кріс Форд вважає, що лялька, яку він знайшов на пляжі в Дорсеті і прийняв за труп, могла бути викинута за борт розлюченої дружиною збудженого рибалки.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пенсіонер був шокований, коли виявив, що кинувся на допомогу безголовій секс-ляльці, яку він прийняв за потонулу жінку, викинуту на берег.

67-річний Кріс Форд шукав корчі після недавнього шторму, коли він думав, що знайшов мертве тіло жінки з усіма її «штуками напоказ».

Лялька для утіх
Лялька для утіх

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фотограф на пенсії з полегшенням виявив, що це понівечена силіконова жіноча секс-іграшка, і швидко покликав свого партнера, щоб зробити знімки.

Пара з Портленда, графство Дорсет, виїхала в істериці, розмірковуючи, звідки це взялося.

Пенсіонер
Пенсіонер

Кріс сказав: "Це була людська фігура, але занадто чиста і красива, і у неї не було голови. Крім відсутності обличчя, вона була дуже анатомічно правильною. Тому, як тільки я дістався до неї, я зрозумів, що це секс-лялька. Я завжди збираю корчі після шторму, тому я повністю очікував одного разу побачити людське тіло, але ніколи не це. Це, безумовно, зробило мій день".

Він і його дружина вважають, що його викинула за борт розсерджена дружина рибалки або, можливо, голову зняли, щоб її було легше заховати.

Лялька для утіх
Лялька для утіх

"Це жвавий судноплавний канал з безліччю човнів, тому він міг прийти з однією з них. Можливо, дружина рибалки знайшла його в шафі і викинула за борт. У неї не було голови - так що, можливо, рибалка-збоченець позбувся її, але вирішив очистити її і зберегти голову - я можу тільки здогадуватися, чому. Я тільки посміхнувся і знайшов все це весело. Я бачив мертвих корів, шматки дельфінів, тюленів і т.д., але ніколи нічого подібного".

Нагадаємо, що у мережі показали жахливий ляльковий ліс.