Німецький фотограф стверджує, що вони знайшли це жахливе місце п'ять років тому, але нещодавно повернулися і виявили химерне розташування висячих ляльок, яке все ще недоторкане.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Німецький фотограф виявив купу тривожних іграшкових немовлят, що висять у так званому "ляльковому лісі".

Хтось із них плаче, хтось посміхається, але всі однаково тривожні.

Ляльки
Ляльки

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Любитель, що стоїть за сторінкою Меллі Welt der Fotografie в Facebook, стверджує, що спочатку вони знайшли цей сайт п'ять років тому, але з тих пір повторно відвідали його і виявили, що він залишається недоторканим.

Серія фотографій була розміщена в Інтернеті з тривожним попередженням, оскільки на ній зображені ляльки, прив'язані до дерев, витерті брудом або підвішені за шию.

Лялька
Лялька

Інших посадили на кіл або обезголовили з кричущим виразом обличчя або розфарбували як моторошних клоунів.

Меллі написала в своєму пості в Facebook: "Обережно: містить тривожні зображення. Спочатку було розроблений як схованка, це місце також дуже популярне серед урбекерів та фотографів. Тим часом він змінився. Ми хотіли б знову показати вам це місце, як ми знайшли його 5 років тому за допомогою геокешінга".

Ляльки
Ляльки

Моторошне місце може бути популярним серед найсміливіших міських дослідників, але інші занадто бояться відвідувати це місце вночі.

Лялька
Лялька

Ця новина з'явилася після того, як міський дослідник дав жахливий погляд на бойню, яка роками залишалася гнити після того, як на ній були забиті тисячі свиней для торгівлі м'ясом.

Нагадаємо, що мисливець за привидами показав свою жахливу ляльку а-ля Аннабель.