Дивна очевидна смерть Гонсало Монтойї Хіменеса досі не пояснена після того, як три медичні працівники оголосили його мертвим, коли він був ще живий.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Часто жартують, що тих, хто міцно спить, можна сплутати з мертвими.

А для однієї людини, замкненої в іспанській в'язниці, його здатність так міцно спати мало не закінчилася тим, що йому мало не зробили розтин ще при житти.

Тоді 29-річний Гонсало Монтойя Хіменес був знайдений імовірно мертвим у своїй камері, де він відбував термін за пограбування, в 2018 році.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Його оглянули три різних медичних працівника, перш ніж доставити в тюремний морг в крилі суворого режиму центральної в'язниці Астурії на північному заході Іспанії.

І його доставили туди в мішку для трупів.

Діставшись до моргу в цілості й схоронності, патологоанатоми раптом почули шум, що доноситься з мішка.

Містер Хіменес голосно хропів.

З'ясувалося, що двоє лікарів перевірили його в камері, побачили, що він без свідомості, і, мабуть, не змогли знайти ніяких життєвих ознак або будь-яких доказів мав місце насильства.

Морг
Морг

Але третій лікар зрозумів, що щось не так, коли, намітивши на тілі скальпелем орієнтири, чоловік раптом почав прокидатися.

У повідомленнях місцевих новин в той час говорилося: «судово-медичні експерти почали чути звуки, що доносяться з сумки. Монтойя Не помер. Судово-медичний експерт відкрив сумку і виявив, що ув'язнений все ще живий».

Чоловік був доставлений в машину швидкої допомоги і в іншу лікарню, щоб оговтатися від того, що змусило його не подавати ознак життя.

Але ніхто у в'язниці не міг зрозуміти, як це сталося.

Представник іспанської пенітенціарної служби сказав:"Я не можу коментувати те, що сталося в Інституті судової медицини, але троє лікарів бачили клінічні ознаки смерті, тому на даний момент досі не ясно, чому саме це сталося".

Пізніше з'ясувалося, що напередодні чоловік скаржився на погане самопочуття, і офіційні особи стверджували, що на його тілі були ознаки трупного задубіння, а шкіра була фіолетовою — класична ознака того, що організм не отримує достатньої кількості кисню.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що чоловіки принесли тіло на пошту, щоб отримати його пенсію.