Одіозний російський політичний діяч Володимир Жириновський перебуває у важкому стані через це почала з'являтися інформація, що йому вже готують заміну. Про це повідомляє telegram-канал "Фими і панчі".
За інформацією ЗМІ замінити тяжкохворого Володимира Жириновського може Дмитро Медведєв. Точніше партію одіозного політика "ЛДПР" можуть переорієнтувати на класичні ліберальні версії, а після цього очолити її може голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв.

Володимир Жириновський, скріншот: Youtube
Володимир Жириновський, скріншот: Youtube

Варто нагадати, що лідер російської партії "ЛДПР" Володимир Жириновський заразився коронавірусом і був направлений в Центральну клінічну лікарню. Відзначається, що у Політика серйозно вражені легені.

Володимир Жириновський, скріншот: Youtube
Володимир Жириновський, скріншот: Youtube

У той же час деякі представники його партії заявляють, що політик продовжує працювати і у нього хороше самопочуття. Втім, де знаходиться Жириновський в партії не уточнили. Важливо підкреслити, що останнім часом Володимир Жириновський не з'являвся на публіці. Також перед Новим роком політик заявляв, що вісім разів прищепився від коронавірусної інфекції.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Раніше Знай писав, доводиться прив'язувати до ліжка? Жириновський з коронавірусом лежить під ШВЛ в критичному стані, але організм "буянить".

Також ми писали, Володимир Жириновський опинився в лікарні після погроз Україні - "уражено 75% легенів". Одіозний політик опинився на лікарняному ліжку з важкою хворобою.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Нагадаємо, Володимиру Жириновському" приснився " напад на Україну, пригрозив надпотужною зброєю:"закінчити війну за 30 хвилин".