Знаменитий американський науково-фантастичний пригодницький фільм "Світ Юрського періоду" знову повертається на екрани. Вже зовсім скоро вийде нова частина "Світ Юрського періоду: Панування". На youtube-каналі Jurassic World вийшов трейлер майбутнього фільму.

Вихід фільму запланований вже на літо 2022 року. Кріс Претт і Брайс Даллас Ховард разом з володаркою "Оскара" Лорою Дерн, Джеффом Голдблюмом і Семом Ніллом приєднуються до фільму "Світ Юрського періоду: панування".

Jurassic World Dominion. Фото: скріншот youtube
Jurassic World Dominion. Фото: скріншот youtube

Дія нової частини фільму розгортається через чотири роки після руйнування острова Нублар. Динозаври тепер живуть і полюють разом з людьми по всьому світу. Цей крихкий баланс змінить майбутнє і раз і назавжди визначить, чи залишаться люди вищими хижаками на планеті, яку вони тепер ділять з найстрашнішими істотами в історії.

Jurassic World Dominion. Фото: скріншот youtube
Jurassic World Dominion. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

У Мережі вже з'явився трейлер фільму, судячи з якого глядачів чекає видовищна пригода. Кінокартина знята дуже якісно і привертає до себе з перших секунд, показуючи, що було б якщо люди і динозаври жили на одній планеті.

Раніше Знай писав, Колін Фаррелл з "Джентльменів" підкорить серця глядачів у новому фантастичному фільмі.

Також ми писали, справжня Аннабель: мисливець за привидами заявив, що його лялька плаче кислотою і намагається себе спалити. Власник ляльки стверджує, що вона повинна перебувати під цілодобовим наглядом.

Нагадаємо, жалюгідний жарт посварив Мартіна Фрімена і Бенедикта Камбербетча, залишивши фанів без 5-го сезону "Шерлока".