У п'ятницю, 11 лютого, в Україні прогнозується тепла, але місцями дощова погода. У західних і північних областях очікуються незначні опади, а на решті частини території країни, як і вчора, буде сонячно. Температура повітря залишиться на колишніх, досить комфортних показниках. Весна все активніше проявляється, тому чекати залишилося зовсім недовго.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +5 до +9 градусів, вночі температура триматиметься в межах від 0 до +3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +6 до +9 градусів, вночі – від +2 до -1 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +7, вночі – від +3 до -1 градусів.

У східних регіонах – вдень від +4 до +11, вночі – від +2 до -1. На півдні температура повітря - від +9 до +11 градусів вдень, нічна – від 0 до +3 градусів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Погода на 11 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 11 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 11 лютого в Україні

11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: “і теплом приголубить, і морозом віддубасить”.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною