У неділю, 30 січня на Байковому кладовищі відбулася церемонія прощання зі знаменитим українським спортсменом, колишнім чемпіоном Європи з боксу в суперважкій вазі - Володимиром Вірчисом.

Багато хто знав його на прізвисько "Мисливець", і на момент смерті його було 48 років. В останню путь його провели родичі, друзі та близькі. Його двоє друзів навіть записали відеозвернення, опублікований ролик на YouTube- каналі "Народний голос України".

Прощання з Володимиром Вірчісом, фото: вільне джерело
Прощання з Володимиром Вірчісом, фото: вільне джерело

Вони висловили свої співчуття з приводу смерті знаменитого на весь світ боксера.

Біля залу прощання постійно була черга, і люди несли квіти і вінки, щоб попрощатися з Володимиром Вірчисом.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати
Показати ще

Прощання з Володимиром Вірчісом, фото: вільне джерело
Прощання з Володимиром Вірчісом, фото: вільне джерело

На церемонію прощання могли прийти всі, після чого тіло спортсмена було кремовано. А ось поховали його у вузькому колі, без зайвих очей.

Варто відзначити, що тіло боксера було знайдено в підвішеному стані в ніч на 28 січня. Знайшов його перехожий поруч з будинком по вулиці Раїси Окіпної, що в Дніпровському районі столиці.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК – умисне вбивство, з відміткою "самогубство". Триває слідство.У Вірчіса залишилася дружина Ірина і дочка Аміна, які важко переживають смерть чоловіка.

Чому чоловік вирішив в такий спосіб піти з життя - невідомо, адже ніяких записок він не залишав.

Нагадаємо, що помер боксер Володимир Вірчіс, ЗМІ припускають самогубство: вийшов з дому і не повернувся

Раніше повідомлялося, що Віктор Павлік засумував після смерті боксера Вірчіса-друзі "пішли" і залишили за собою біль

Також, помер останній онук Івана Франка Роланд, колеги сумують: "світла пам'ять про добру людину"