Моторошні нові зображення показують внутрішню частину яєць, що містять найбільш отруйну тварину в світі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

На них зображена внутрішня частина яєць східних коричневих змій, а на знімках видно моторошні прожилки і темна маса, видима крізь шкаралупу, яка нагадує інопланетну форму.

Група яєць східної коричневої змії-одного з найбільш отруйних істот у світі — була «подарована» ловцю змій в Новому Південному Уельсі в Австралії.

Східні коричневі змії вважаються другими за отруйністю наземними зміями в Австралії і можуть досягати семи футів в довжину.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Власник австралійського Snake Catcher, Шон Кейд, став сурогатним батьком 23 "ідеальних яєць" минулого місяця після того, як змія відклала їх у сумку за одну ніч.

Яйце
Яйце

Він вказав, що ця подія була «рідкісною» і що вони вилупляться «десь у березні». Він також пожартував, що його подруга замінила тітоньку змії.

Він сказав 9news.com.au: "У неї є інкубатор. Вона їх затуманює. Зміїні яйця шкірясті і м'які, а не тверді, як пташині яйця, тому їм потрібна волога".

Експерт по зміям додав, що як тільки дорослі коричневі змії відкладають яйця в дикій природі, вони залишають їх, щоб вилупитися і постояти за себе.

Шон пояснив, що, на його думку, тільки шість з 23 відкладених яєць виглядають так, як вони вилупляться, при цьому 16 яєць — це середнє число, народжене цим видом.

Шон
Шон

Він додав: "Шість - це добре, якщо я зможу зберегти одне з цих яєць, це хороший результат для моєї книги".

Шон розповів, що як тільки змії вилупляться, вони повернуться в дику природу, оскільки миттєво стануть отруйними.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що сотні змій забрали життя у свого господаря.